2. syyskuuta 2013

Stripes

Viikonloppu mökillä. Lauantaina käytiin vähän ihmisten ilmoilla, joten päälle pääsi vähän siistimpää vaatetusta raitapaidan ja vaaleiden housujen muodossa. (Kieltäydyn käyttämästä sanaa chinot, vaikka nehän nuo pöksyt on. Haluan suomenkielisen vastineen!)

 Paita/shirt - Race Marine
Housut/chinos - H&M
Kengät/shoes - H&M (seuraavana ostoslistalla/next on my shopping list: Converse)


Aurinkoisen, ihanan ja rennon viikonlopun jälkeen maanantai on tuntunut tavallistakin tahkeammalta. Liekö sadesäälläkin osuutta asiaan. Kuitenkin jossain kutittelee innostus uudesta vuodenajasta ja kaipuu syksyn fiilistelyyn. (Ja just paasasin ettei kesä ole vielä ohi. :) No, tänäänkin mentiin kurjasta säästä huolimatta hameessa paljain kintuin, ihan vielä en anna periksi.) Olen kyllä ehdottomasti syksyihminen, kesä on ihana ja aina sitä kaipaan, mutta syksyllä tunne oikeasti eläväni, silloin maltan jotenkin rauhoittua nauttimaan hetkestä. Johtuukohan tämä siitä, että olen syyskuun tyttöjä, syntymäpäivääni vietetään muutaman viikon kuluttua?


Joka tapauksessa toivotan ihanaa, kirpeää, aurinkoista ja lempeää syyskuuta!


Saturday's outfit. And welcome September, it's autumn now and I kind of love it!

2 kommenttia:

  1. Raidat yhdistettynä meri- (tmv.) maisemaan toimivat aina! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Tuo vene kyllä näyttää vähän säälittävältä, mutta ei nyt just sattunnut sitä muskelivenettä meidän rantaan. :)

    VastaaPoista