9. huhtikuuta 2014

Green

Universumin huonoin bloggaaja tässä hei. En käsitä mihin viikko taas hävisi, mukamasten vasta äsken tein edellisen postauksen. Mulla on töissä meneillään yksi projekti, joka näemmä vie nyt mehut tyystin. Kotiin tullessa en ole paljon muuta jaksanut kuin pakolliset kotityöt. Toivottavasti nyt, kun olen saanut tuon projektin käyntiin, bloggaustahtikin palautuu edes ennalleen.

Reilu viikko sitten kävimme kyläilemässä ensimmäistä kertaa ystäviemme uudessa kodissa, joten tuliaiset olivat paikallaan. Taas aika perinteiset sellaiset, kahvia ja kukkia. Aivan kuin olisin joskus ennenkin vienyt johonkin samanlaiset... Tällä kertaa tuunasin kukkapaketin leivinpaperilla ja vihreällä satiininauhalla.


Omaa helmililjaani, tai lähinnä sen jämiä, katsoessani toivoisin, että joku toisi meillekin kukkia. Viikonloppuna aiomme juhlia mieheni synttäreitä, joten pikkiriikkinen sauma kukille on. Mahdollisuus kukkalahjoituksiin taitaa kyllä kuitenkin olla häviävän pieni. Mieheni sai nimittäin äidiltään syntymäpäivälahjan jo etukäteen, se oli ovikello. :D Jos muut jatkavat samaa linjaa, saan hankkia itse tämän huushollin kukat.

A little gift for our friends, visited them a week ago.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti