18. maaliskuuta 2014

Eilat outfits

Shortsit/hameet ja topit/t-paidat olivat Eilatissa käytetyimmät vaatekappaleet, bikinien lisäksi. Vaikka Israel lukeutuukin maantieteellisesti Lähi-itään, Eilat on sen verran turistipaikka, ettei kovin kepoinen pukeutuminen haittaa. Itse en nyt muutenkaan missään kekkuloi kovin pienissä ja paljastavissa vaatteissa, joten en asialla kauheasti päätäni vaivannut. Jos olisimme Jordanian puolella vierailleet, olisin saattanut vetäistä pidempää lahjetta ja hihaa päälleni myös päiväsaikaan.

Eilatissa sää oli lämmin tai jopa kuuma, joka päivä yli +25 ja parhaimmillaan lämpötila keikkui +30:ssä. Iltojen viileydestä "varoiteltiin" etukäteen, joten olin osannut varata pitkiä housuja ja neuletakkeja matkaan ihan riittävästi. Noh, iltaisinkaan lämpötila ei laskenut missään vaiheessa alle +20:n, joten mitään kylmettymisongelmaa ei varsinaisesti ollut. Itse olen vain sen verran vilukissa, että ero kuumaan päivään tuntui tosi kovalta ja vedin suosilla pitkähihaista ylleni.


Näistä kuvista selviää myös, että olen hieman miestäni pedantimpi järjestyksen suhteen... Jostain syystä hotellihuoneessa oli pitkin poikin mieheni vaatteita, kun taas omani olivat suht siististi matkalaukussa tai laskosteltuna pinossa sohvan toisessa nurkassa. Onneksi meillä on kotona vähän enemmän säilystystilaa, ei tarvitse miehenkään säilyttää vaatteitaan nojatuolissa. :)
Seuraavaa kuvaa edelsi diaologi: -No oota, nyt tärähti. -Noh? -No nyt sulla oli silmät kiinni, otetaan uudestaan. -Miten sä et saa pidettyä silmiä auki, vielä. -Noh?! -Ei tästä tuu mitään, laita silmät kiinni ja avaa ne sitten kun sanon, NYT! Tässä vaiheessa mulle tuli mieleen Speden Spelit ja alkoi naurattamaan hirveästi, tässä sitten tulos. Silmät on kuitenkin auki.Ikävä on kesävaatteita, täällä on satanut koko iltapäivän ja illan lunta eikä loppua ole näkyvissä. Ja mä meinasin jo pesettää auton ja pakata talvisaappaat odottamaan ensi talvea. Hitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti