25. lokakuuta 2013

Prinsessa ja korikassi

No niin. Haksahdin siis sitten Tinekhomen jo hivenen kulttimaineen saaneeseen korikassiin. Toisaalta, olisin kyllä hankkinut vastaavan ennemmin tai myöhemmin, nyt sattui vain tuo Tinek sopivasti kohdalle. Itse en niin kauhean innostunut ole kyseisen merkin tuotteista, ihan kauniitahan ne ovat mutta eivät ihan just mua. Varaan kuitenkin itselleni oikeuden pyörtää tämänkin mielipiteen. :D Olen ihan täysin kassialma, hamstraisin vaikka kuinka erilaisia kasseja jos en olisi saanut jo aiheesta noottia kotona. Mies ei ole vielä ihan hoksannut kuinka käteviä erilaiset säilyttimet ovat, pitänee antaa sille autotalliin joku kassi johon se voi laittaa jotain, öh, autoasioita.Vielä en ole ihan keksinyt, mitä korissa tulen säilyttämään, mutta mahdollisuuksiahan on vaikka kuinka.


Ruokakauppareissulla ostin perjantain kunniaksi uusimman Ruotsin Ellen. Prinsessa Madeleinen haastattelun takia, förstås. Kuten olen joskus tainnut mainita, minussa asuu pieni rojalisti, joka silloin tällöin pääsee pintaan vähän enemmänkin. Kruununprinsessa Victoria on ensimmäisenä minun ranking-listallani, mutta kyllä Madeleine tulee hyvänä kakkosena. Vaikka mitäpä tuota suotta vertaamaan, upeita naisia molemmat prinsessat!

Huomenna lähdemme synttäreille Huittisiin, eräs tärkeä herra täyttää 4 vuotta. Juhlahumun täyteinen viikonloppu siis. Kaunista ja ihanaa viikonloppua kaikille! Niin, ja kellotkin pitäisi muistaa kääntää, talviaika on taas täällä. :)

Weekend begins with these, basket from Tinekhome and Swedish Elle. Enjoy your weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti