10. syyskuuta 2013

Eilen kävin taas Turussa ja voi että miten tykkäänkään kaupungista kerta kerralta enemmän! En osaa selittää mikä tekee juuri Turusta niin ihanan, jotenkin se vain ON. Jotenkin kai historia yhdistyy kaupungissa just sopivalla tavalla nykyaikaan, ja tällaiselle maalaistollukalle keskusta-alue on vielä sopivan pieni.

Aamu valkeni, tai ei valjennut, sumuisena mutta lämpimänä. Kerrankin kävelin hotellilta kouluun, joten sain nauttia aamuilmasta täysillä.



Päivän kipittelin sinisessä leohuivissa, pellavatunikassa ja legginseissä (vai mitkä jegginsit nuo nyt ovat kun niissä on takataskut).



 Tunika/tunic - Massimo Dutti
Huivi/scarf - H&M
Housut/trousers - H&M
Kengät/shoes - Stylesnob
Laukku/bag - Michael Kors

Päivän mittaan sumu vaihtui ihanaan auringonpaisteeseen ja suorastaan hellelukemiin, oli vähän lämmin kun ravasin koulun jälkeen kantamusteni kanssa Stockalle pienelle shoppailukierrokselle ja eväidenhakuun ja sen jälkeen hotellin kautta junaan. Stylesnobit olivat muuten täysin pieleen mennyt kenkävalinta, tuloksena pari rakkoa ja superkipeät kantapäät. Miksi oi miksi en muistanut, että nämä kengät eivät sovellu pitkiin kävelyihin? Tänään joudun ehkä laittamaan tohvelit töihin.


Junassa aika kuluikin sitten eväiden kimpussa ja uutta Divaania lukien. VR:n junaverkko on kyllä pelastus, moni tylsä ja pitkä junamatka on muuttunut ihan kivaksi sen ja iPadin ansiosta. Tällä kertaa samaan vaunuun osui (vieläpä edessä oleville penkeille) muutama opiskelukaveri, joten aika kului myös kouluasioista jutellen.




Annoin periksi syksylle. Ihan, ihan vähän vaan. Sillä eihän kynsien lakkaamista voi sanoa vielä syksyfiilistelyksi? Paitsi sieltä Stockmannilta ostin pari kynttilää... Kuvassa sävy näyttää mustalta, mutta on nimeltää Deep plum, ja tosi deep onkin.

Sellaista. Seuraavan kerran Turkuun mennessäni onkin jo marraskuu ja lumi toivottavasti maassa, ja valmistuminen entistä lähempänä. Ja sehän tarkoittaa että voisin jo alkaa suunnittelemaan valmistujaisjuhlia, ne olen kyllä ansainnut! (Tietysti pitäisi ensin vääntää se lopputyö kasaan, mutta se alkanee olla tässä vaiheessa jo ihan hyvällä mallilla.)

Yesterday I was in beautiful Turku. Foggy morning turved to a warm, sunny day. Next time in November.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti