2. huhtikuuta 2014

New in

No olipa kulunut otsikko. :) Eikä tämä edes enää kovin "new" ole, sillä kyseessä on jo Eilatissa tehty hankinta. Eilatista löytyi yllättävän monta laadukasta aurinkolasiliikettä, ja lisäksi yhden ketjun outlet-myymälä, josta löysin nämä Guccin aurinkolasit.


Olen jo tosi pitkään haaveillut muovikehyksisistä, vähän massiivisemmista laseista ilman voimakkuuksia, mutten ole raaskinut ostaa kun aiemmin niille tuli verrattain vähän käyttöä. Viime kesänä hankittuani jatkuvakäyttöiset piilolinssit, kävi haaveilu vieläkin kovemmaksi mutta maltoin mieleni. Onneksi, sillä nämä löytyivät todella edullisesti verrattuna Suomen hintoihin.


Joku tarvitsisi makrolinssin... Penin maksoasetus ei näemmä tuolla linssillä oikein toimi.
Nämä kuulemma ovat siinä hilkulla etteivät ole kärpäslasit. En itsekään ole kauhean mieltynyt kovin pyöreänmallisiin linsseihin, mutta aika kaukana kärpäs-lookista nämä kyllä minusta ovat.

Voin muuten lämpimästi suositella likinäköisille jatkuvakäyttöisiä piilareita mikäli ne vain omille silmille sopivat, elämä helpottui huomattavasti kun ei tarvitse koko ajan rillien tai päivälinssien kanssa vekslata. Nyt vain harmittavasti kivat voimakkuuksilla olevat aurinkolasini jäävät käyttämättä. :) Seuraava haave taitaakin sitten olla laserleikkaus, sitten voisikin vaihtaa myös voimakkuus-laseihin tavalliset linssit...

My new sunnies from Eilat.

2 kommenttia:

  1. Todella hienon näköiset ja niiden kotelo myöskin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää oli musta just hyvät ja ajattomat joten menevät vuosia jos en niitä vahingossa hajota. :)

      Poista