29. syyskuuta 2013

Viikonlopun katsaus

Viikonloppuun on kuulunut herkkuja, kynttilöitä, pientä juhlintaa, tunnelmointia, geokätköilyä ja lisää herkkuja. Tässä muutamia tunnelmakuvia.


Synttärikukat sain mieheltä. Sain myös lahjaksi toivomani torkkupeiton, siitä ja muista lahjoista en vielä ehtinyt ottaa kuvia. Täytyykin ottaa kuvauspuuhat seuraaksi tehtäväksi!


Kynttilöitäkynttilöitäkynttilöitä


Ihmeruusut, hengissä varmaan jo kolmatta viikkoa, nää on varmaan kyllästetty jollain myrkyllä kun näin kauan ovat kestäneet.


Ponivalot! Himinää! Olin perjantaina lievästi sanottuna täpinöissäni kun ripustelin näitä ja mallailin sopivaa paikkaa. Nyt ne ilahduttavat ruokapöydän päätyseinällä. Ihanaa! Sitäpaitsi näin jo aiemmin viikolla lenkillä käydessäni kylällä ainakin kolmet tunnelmavalot, joten nää on ihan täysin oikeutetut. Niin kerta.


Lisää kynttilöitä...


...


!!!


Nämä Pentikin kynttilämaljat on oikeasti tumman violetit, taas olen kuvannut tosi hienosti ja taidokkaasti kun värit toistuvat näin hyvin...


Tänään kätköiltiinkin sitten työkavereiden kanssa tällaisissa maisemissa. 


Ei voi valittaa, kiva ja reippailuntäyteinen päivä takana. Nyt onkin ihana viettää kotona rauhallista (ja kynttiläntäyteistä) iltaa.

Ihanaa ja reipasta viikonalkua! Allekirjoittanut lähtee muuten viikon päästä Brysseliin, eihän tässä olekaan kuin viikko aikaa miettiä pakkaamisia ja suunnitella lomaviikon ohjelmaa, iik!

My weekend, full of candles, great feelings, geocatching with my collegues and some more candles.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti