13. syyskuuta 2013

Candles

Maanantain Stockmannin visiitiltä mukaan tarttui pari kynttilää. (Nyt se syksy taitaa siis minunkin mielestäni olla täällä.) Pieni valkoinen ja isompi violetti. Violetti on noussut viime vuosina yhdeksi mun suosikkivärikseni sisustuksessa, katsotaan maltanko tätä kynttilää polttaa ennen kevättalvea, jotenkin miellän violetin pääsiäisen väriksi.

Valkoinen kynttilä on saanut vekit koristeekseen, tykkään. Vielä enemmän tykkäisin sellaisista sipulin mallisista vekkikynttilöistä, joita ainakin joku vuosi sitten Stockalta. Nyt niitä ei näkynyt.


Violetti kynttilä taas on metallinhohtoinen, tykkään siitäkin.

 

Jotenkin tähän tapaan ajattelin ne asetella, toki alle tulee jonkinlainen alusta. Sommitteluun sitä ei kuitenkaan tarvita. Pieni norsu on varmaan viidentoista vuoden takainen tuliainen ystävältäni Thaimaan reissulta. Yksi seuraavista projekteistani on muuten tuon tarjotinpöydän jalkojen uusiminen, pöytä on suht uusi hankinta ja nykyiset jalat ovat mallia pygmi. Mutta edullinen oli tämä hankinta. :)


Seuraa paljastus: Joku aika sittenhän uhosin ettei kesä ole vielä ohi ja syksyä ehtii vielä fiilistellä myöhemminkin... Nythän tässä sitten näyttää käyneen niin, että siirryin suoraan seuraavaan sesonkiin... Oho. Himinöinti (Kiitos, kiitos, kiitos tästä ihanasta ja kätevästä sanasta aina niin mukavalle ja tyylikkäälle Norpalle. Tulen käyttämään sitä usein.) alkaa hiipiä pahaa-aavistamattomaan mieleeni...


I have bought some new candles. And, have you noticed, Christmas is coming... Oops...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti