30. syyskuuta 2013

Presents

Kuten jo taisin mainita, sain tänä(kin) vuonna kivoja synttärilahjoja. Tykkään tämmöisistä pienistä aikuislahjoista, ei niiden tarvitse olla mitään kallista tai ylellistä, tärkeintä on että lahjassa on ajatus mukana ja yleensä saankin juuri sellaisia lahjoja.

Mieheltäni sain kukkien lisäksi siis torkkupeiton.


Ja ei, tämä lahja ei todellakaan ollut sellainen oi-kuinka-ihana-tällaisesta-olenkin-salaa-haaveillut-kuinka-arvasitkaan -lahja, vaan jouduin selväsanaisen ja kirjallisen ohjeen kanssa ilmoittamaan mitä haluaisin. :) Kävin etukäteen jopa valitsemassa lahjani. Olen edelleen sitä mieltä, että miehet, jotka ostavat vaimoilleen/tyttöystävilleen tuosta noin vaan pyytämättä ja yllätyksenä lahjaksi Chanelin laukkuja tai timattikoruja, ovat satuolentoja. (Ja sikarikkaita.) Minä en saa edes oikean värisiä kukkia jos en selvästi sano mitä haluan. (Inhoan keltaisia kukkia, ja arvatkaa vaan mikä on puskan väri jos mieheni ostaa minulle oma-aloitteisesti kukkasia. Niinpä.)


Anoppini lahjoi minua suklaalla, helmikorulla ja viherkasvilla, jonka nimeä ei tiennyt enkä minä muistanut kuvata tähän koko kasvia. Katsotaan kauanko se säilyy hengissä. Helmikorulle sen sijaan povaan pitkää tai ainakin tiivistä yhteistä taivalta. Täsmennän vielä että kukastakin tykkään ja se tuli juuri sopivaan saumaan, olinkin jo miettinyt jonkin uuden kasvin hankkimista. Pelkään vain että allekirjoittaneen hortonomin taidoilla raukka on pian hengetön.


Mieheni veljen perheeltä sain kastelukannun ja puutarhatyökalut. Tämä ainakin on selvä vihje. :) Ensi kesän istutuslaatikot ja porkkanat ovat askeleen lähempänä.



Samaisilta ihanilta sain myös ainoan kortin. 3-vuotias neiti on sen itse piirtänyt ja kirjoittanut. <3 Kuvassa olen kuulemma minä (korkkarit jalassa, kuinkas muuten :D), ja neiti oli kirjoittanutkin ihan itse kun äitinsä oli vain luetellut kirjaimet. D-kirjain oli vain pitänyt piirtää malliksi. Uskomatonta, ja aivan ihanaa. Huomatkaa, että onnittelut ovat tulleet loogisesti äidiltä ja isiltä (sekä tietysty neidiltä itseltään, mutta sensuuri). :D Sain siis varavanhemmat. :) (Pahoittelen surkeaa webbikameralaatua, en muistanut oikean kameran kanssa heiluessani napata tästä kuvaa.)

Yhdet tärkeät juhlijat eivät päässeet paikalle, ovat mokomat Sisiliassa. Kestitsemme heidät sitten kun palaavat ja ovat selvinneet matkasta. Vanhempanikaan eivät olleet mukana juhlissa, kuten ei muinakaan vuosina, sillä maatilan työt ja useimmiten syntymäpäiväni aikoihin sattuva hirvenmetsästyksen aloitus vievät voiton kahvista ja kakusta. Äidiltä sain kuitenkin lahjaksi pienen ämpärillisen puolukoita. Ihana lahja.

Some of my birthday presents.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti