15. syyskuuta 2013

Sininen leopardi

Sunnuntain kunniaksi viikolla päällä nähtyä. Sinisestä leopardihuivista tuli keväällä suosikki heti sen ostettuani, niin helppo tapa lisätä asuun vähän väriä.


Kynttilöistä huolimatta olen sinnitellyt vielä lyhythihaisessa paidassa ja ilman sukkia. Ehkä kohta annan periksi. Kuvassa näkyy myös seuraava remppakohteeni, yläkerran portaikko, jolle ei ole tehty mitään sitten vuoden 1982. Remppasuunnitelmaan kuuluu sorkkarauta ja paljon valkoista maalia.


Huivi/scarf - H&M
T-paita/T-shirt - H&M
Housut/trousers - Zara

Tätä kuvaa ottaessani huomasin myös, että olisi ehkä parasta pakata pari vuotta käyttämättä roikkuneet moottoripyörävarusteet odottamaan uutta tulemista, pois täyttämästä eteisen naulakkoa... Mulla on se vika, etten enää huomaa tuollaisia asioita jotka ovat olleet samoilla teloillaan pitkään. Pitäisi kai useammin ottaa kuvia kotinurkista. Tänään ei kuitenkaan ole sen aika, vaan ohjelmassa on kyläilyä. Ihanaa nähdä hyviä ystäviä pitkästä aikaa!

One day's outfit last week. Blue leopard scarf, my favourite. On the left is my next renovation project, stairs from year 1982. Lots of white paint is needed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti