12. syyskuuta 2013

Sharp and not so sharp

Hovikuvaajani jopa ehti ottamaan tiistaina asukuvat. (Pitäisi virittää jalusta, mutta sitten pitäisi virittää sata muutakin asiaa enkä jaksa.) Asu on ehkä vähän sellainen from rags to riches -henkinen, jos aloitetaan alavartalosta. Tykkään kyllä yhdistää skarpimpaa vaatetta rennonpaan, mutta tennarit olisin tässä mielelläni vaihtanut ballerinoihin. Tässä kohtaa maanantaina saadut rakot esittivät kuitenkin kivuliaat vastalauseensa, joten tennareissa oli mentävä. Mieluiten olisin ehkä laittanut sandaalit, mutta se ei ehkä olisi ollut kovin esteettinen näky...

Siinä se korssi odottelee... Kukahan on jättänyt kitkemättä nuo rikkaruohot? Samoin tuon valkoisen kukan voisi kai jo pikkuhiljaa heivata mäkeen, tai ainakin karsia nuo kuivat roikot...

 Ja kuvattavakin suvaitsi siirtyä kameran toiselle puolelle.
 Kuvissa hivuttuu näemmä myös näkyviin...

Lyhty! Tuo rääpäle on tosin sellainen vuoden ympäri-mallia, talvisin se itseasiassa hautautuu lumikinoksen alle. Ja sen on näköinenkin.


 Jakku/blazer - Mango
Paita/blouse - Mango
Farkut/jeans - Vero Moda
Kengät/shoes - H&M
Laukku/bag - Michael Kors

Seuraa kysymys: mistä nuo helkkarin silmäpussit tuli?!?! Ei mulla (kai) yleensä ihan tuollaisia ole. No, vanhat sanonnat on yleensä hyviä ja paikkansa pitäviä, tässä kohdassa sovellamme "reissussa rähjääntyy" versiota. Olisi kai illalla pitänyt jättää lukeminen sikseen ettei olisi mennyt yli puolen yön.

Pusero on muuten kesän alelöytö. Mango on yksi mun suosikkikaupoista, harmi (tai onneksi!) pääsen Helsinkiin ja liikkeeseen sen verran harvoin että kauheasti ei tule palkastaan sinne kannettua. Verkkokaupassa en ole uskaltanut käydä pitkään aikaan, ehkä panttaan sitä vieläkin. Tästä asusta tykkäsin itse kovin, farkut ehkä voisivat olla vähän vähemmän tiukat mutta siihenhän ei auta kuin yksi asia. Lähden lenkille ehkä heti.

Tuesday's outfit. Would have liked to wear ballerinas, but my aching feet chose another shoes. All in all, quite a nice outfit if you ask me. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti