21. syyskuuta 2013

Lahjuksia

Tällä viikolla on tullut vietyä ja hankittua harvinaisen paljon lahjoja, sekä itselle että muille. Kyläilytuliaisia, synttärilahjoja, kukkia omaan kotiin.

Kaunis syklaami ja perinteistäkin perinteisempi kyläilytuliainen pakattiin maailman yksinkertaisimpaan pakettiin, ruskeaan paperipussiin.


Ja mitäpä olisi paketti ilman rusettia. Tykkään sekä antaa että saada yksinkertaisesti mutta kauniisti paketoituja lahjoja.

 
Kävin kukkakaupassa, joka myi sikahintaisia ruusukimppuja ja parhaat päivänsä nähneitä hortensioita ja muita ruukkukukkia. Tuoreiden kukkien tuskani pelasti sitten vanha kunnon Prisma. Kannatan mielelläni erikoisliikkeitä, mutta tykkään myös siitä kun kaiken saa saman katon alta.


Yksi maailman parhaista ystävistä sai syntymäpäivälahjakseen yhden lempilehdistään. Lisäsin toiseksi paketiksi vielä mustan pöytäkynttilän, mutta tavoilleni uskollisena unohdin ottaa kuvat paketeista. Rusetit löytyivät niistäkin.


Päivänsankari sai lahjaksi myös perunoita omasta maasta. Ruokalahjat ovatkin parhaimmasta päästä, yleensä ihmisillä on jo tarpeeksi kaikenmaailman hilavitkuttimia ja vaate- ja asustepuolella voi mennä metsään niin koon kuin maunkin suhteen. Perunat sen sijaan ovat aina käyttökelpoisia. :)

Some presents for me and others, I love simple presents and simple wrapping.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti