29. lokakuuta 2013

Kuvia viikonlopulta

Viikonloppuna saatiin halauksia pieniltä ystäviltä, syötiin syntymäpäiväherkkuja, nukuttiin hotellissa, vaihdettiin sekä ammatillisia- että muita kuulumisia ystävän kanssa, ajettiin autolla satoja kilometrejä, ihasteltiin ystävien ihanaa kotia, syötiin muutenkin herkkuja ja mitähän vielä. Opiskeluasiat jäivät viikonloppuna täysin taka-alalle, mutta sen asian olenkin sitten tänään ottanut takaisin korkojen kera palkattoman vapaapäivän merkeissä. Koko päivän olen käyttänyt opinnäytetyön kirjoittamiseen, vaihtelevalla menestyksellä. Enemmänkin olisin voinut saada aikaan, mutta välillä piti kuitenkin pestä pyykkiä ja kahvitella äidin kanssa. Valoa alkaa kuitenkin näkyä tunnelin päässä, vielä muutama tällainen kirjoituspäivä niin homma on paketissa.

Takaisin viikonloppuun, nappailin pari kuvaa ystäviemme kauniista kodista ja odotukset ylittäneestä Porin Scandicista. Voin suositella hotellia, palvelu on loistavaa eikä huoneessakaan varsinaisesti mitään vikaa ollut. :)


Ystävämme asuvat ihanassa, vanhassa puutalossa, jossa riittää lapsille tilaa temmeltää. Osa talosta on vielä "kauniissa" 80-luvun remonttiasussa, osan ovat edelliset asukkaat kunnostaneet ja osan ovat ystävämme laittaneet kuntoon. Ihanaa kun toiset jaksavat vaalia rakennushistoriaa ja vanhoja taloja, vaikka helpompiakin ratkaisuja varmasti olisi.


Scandic yllätti tosiaan iloisesti, viime vuonna olimme samassa hotellissa, silloin huoneenamme oli ah-niin-upeaan ysärityyliin sisustettu huone, nyt saimme vastikään uusitun hotellihuoneen. Täytyy sanoa että kontrasti viime vuotiseen oli melkoinen. Tämän huoneen sisustus oli jo aivan "scandicmainen".



Väreistä tykkäsin, harmaanruskeaa ja ripaus tummaa turkoosia piristämässä. Monesti hotelleissa näkee punaista tai vihreää korostusvärinä, turkoosi oli mukavaa vaihtelua ja jotenkin raikkaan näköinen.


Kylppärissä odottivat Face Stockholmin tuotteet, ei paha. :)


Synttäriasu oli maailman simppelein statement-kaulakorulla ryyditettynä. Näin ulkonäöllisesti ihan jees, mutta muuten aika katastrofi. Hame oli aavistuksen liian pinkeä ensin useamman tunnin autossa istumiseen ja sen jälkeen synttäriherkkujen syömiseen. Toisekseen neule, niin ihana kuin se onkin, päätti luovuttaa kaiken irtonaisen nöyhdän (ja sitä muuten riitti!) hameelle. Arvatkaa vaan oliko tarrarulla mukana.


 Neule/knit - Mango
Hame/skirt - H&M
Kaulakoru/necklace - H&M
Kello/watch - Gant

Haha. Voin kertoa, että 12 tunnin liikkeelläolon jälkeen aamulla väsäämäni kiharat olivat muisto vain. Haluaisin löytää konstin kestävien kiharoiden tekemiseen, joskus kampaajani tekee minulle värjäys-leikkausreissun yhteydessä kiharat GHD:llä, eivätkä nekään pysy vaikka muualta olen kuullut hehkutusta kyseisestä laitteesta. No, kohtalonani on ilmeisesti ikuinen bad hair day.

My weekend with friends, at Pori etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti