18. lokakuuta 2013

Vielä palasia Brysselistä

Puhelimessa oli vielä muutama kuva Brysselin matkalta.


Inno-tavaratalosta löytyi kivan oloinen merkki, en ole ehtinyt tarkemmin tutkia mikä tämä McGregor oikein on, mutta hyvältä ainakin näytti, muualla en tosin ole tähän törmännyt. Vähän Lexingtonin tyyppisiä juttuja kotiin. Mitään en kylläkään ostanut, tässä kohtaa ympäriinsä kävelyä oli takana jo melkoinen määrä ja kurkussa mojova kaktus, ei siis kauhesti jaksanut keskittyä shoppailuun.


Saimme käydä vierailulla Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimistossa. Mukavat toimiston tytöt ottivat meidät vastaan upeassa art nouveau -rakennuksessa, ulkopuolelta en saanut sateisen sään takia kunnon kuvaa, mutta sisätilatkin olivat uskomattomat. Ei huono office. :)


Paluumatkalla kävimme vielä Brysselin kentän Starbucksissa, jossa tein elämäni ensimmäisen makumatkan Pumpkin spice latten pariin. Voi <3! Ihanaa, en ihmettele vaikka kyseistä juomaa kehutaankin. Sain myös nimelleni uuden kirjoitusasun. :)


Paluumatkalla testasin myös uutta kenkähankintaa, niitä kauan haikailemiani Converseja. Hinta oli edelleen aika suolainen tennareista, mutta Brysselistä sain nämä noin kympin halvemmalla kuin Suomessa. Tähän mennessä olen kuitenkin ollut tyytyväinen kenkiin, joten eivätköhän nämä hintansa hauku takaisin.

Few more pics from Brussels.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti