3. marraskuuta 2013

031113

Viikonloppu mökillä. Mummon riisipuuroa. Ulkoilua. Sauna. Opinnäytetyötä. Angstia opinnäytetyöstä. Lopun ajan merkkejä osoittava pyykinpesukone.

Angstista ja muista vastoinkäymisistä huolimatta viikonloppu oli oikein onnistunut. Jos saa maailman parasta riisipuuroa, jonka maailman rakkain 92-vuotias mummu on keittänyt, viikonloppu ei vain voi mennä pieleen.


Järvi odottaa jääpeitettä.


Riisipuuron edestä kävin toteuttamassa Vie Vanhus Ulos -kampanjaa ja ulkoilutin isovanhempiani, pappaa pyörätuolissa ja mummu köpsötteli omin jaloin. Jos teilläkin on lähipiirissä vanhus tai joku muu, joka kaipaa ulkoiluseuraa tai ei uskalla yksin lähteä ulkoilemaan, tehkää päivän hyvä teko ja lähtekää ulkoilukaveriksi! Hyvän mielen ja raitista ilmaa saa sekä ulkoiluttaja ja ulkoilutettava. (Sanoinko jo tarpeeksi monta kertaa sanan ulkoilla?)

Illan olenkin sitten viettänyt tutkiskellen pesukoneiden ominaisuuksia. Vanha koneemme on alkanut linkoamaan vähän laiskasti, joten uuden hankinta taitaa olla ennen pitkää edessä. Kun vain tietäisi mitä ominaisuutta sitä tarvitsee ehdottomasti ja mitä ei. Huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti