20. lokakuuta 2013

Weekend

Mukava viikonloppu takana, omaan viikonloppuuni on kuulunut niin lopputyön kirjoittamista kuin rentoutumistakin. Lauantai-iltana kävimme myös ystäväni kanssa iltalenkillä kauheassa lumi-/raesateessa, osasimmekin valita loistavan ajankohdan maailmanparannukselle! :) Säästä huolimatta oli taas niin ihanaa jutella vain niitä näitä ja samalla haukata raitista ilmaa. Sitäpaitsi, eihän sitä tiedä kuinka hyvää mojova raekuuro tekee kasvoille. Auts.


Lauantaina teimme ruuaksi tätä Elinan blogista bongaamaani kana-vuohenjuustovuokaa. Kiitos ihanasta reseptistä, i-h-a-n-a-a ruokaa ja vielä vähällä vaivalla. Valitettavasti nälkä vei voiton ruuan kuvaamiselta, joten tässä nyt sitten vain kattaus.


Huomasin tässä yhtenä päivänä, että meillä on suuri aukko talvisempien sisustustyynyjen kohdalla. Kesäksi löytyy kyllä vaikka kuinka paljon kivoja tyynyjä, mutta tähän vuodenaikaan sopivia ei sitten juuri yhtään. Tilanne on korjattava pian, vielä kun löytäisi vähän aikaa shoppailulle ja takataskusta vähän ylimääräistä. Toinen vaihtoehto shoppailulle olisi kyllä se, että ompelisin itse (ompelukone on maannut toimettomana luvattoman pitkän ajan), mutta se aika.


Tein löydön omasta vaatekaapistani, kuinka suloista olikaan lauantai-iltana kääriytyä sohvalle pyjamassa ja kunnon villatakki päällä. Jostain käsittämättömästä syystä tämä on jäänyt kaappiin pyörimään, nyt on aikakin ottaa neule käyttöön, sillä meillä ei ole vielä lämmitys päällä. Ilmalämpöpumppu on pohissut kyllä jo viikkoja ja takassakin ollaan herätelty tulta, mutta muuten kylppäriä lukuunottamatta patterit ovat vielä nollassa. Meillä onkin sisälämpötila pyörinyt huikeassa 17 asteessa. :) Säästökuuri sähkönkäytössä aiheuttaa siis kekseliäitä pakkoliikkeitä, villasukat ovat ihan must. Neuletakki on muuten löytö H&M:stä vuodelta nakki, materiaali on 80% villaa joten lämmin on.


Jottei totuus unohtuisi... Mittailin huvikseni tuota pinoa, ja jos jo palauttamani lähdeteokset lasketaan mukaan niin tästä tulee ainakin sellainen puolen metrin lopputyö + sähköiset lähteet. Luoja minua varjelkoon jatko-opiskelulta ainakin seuraavan kymmenen vuoden ajan, koska se tarkoittaisi väikkärin tekoa ja ainaskin viiden metrin pinoa. Huh.


Koska sunnuntai on minulla perinteinen kynsienlakkauspäivä, tartuin siis lakkaputeliin.


Mies toi edellä mainitun ystävän luota kompressorinlainausreissulta minulle myöhästyneen synttärilahjan. Ihanaa! Parhaita ovat ne ystävät, joilta saa sekä kivoja paketteja että työkalulainoja. Sekä mies että minä olemme erittäin tyytyväisiä.


Ennenkuin maltoin avata pakettia, totesin, että kynnet vaativat jotain lisää. Jospa pieni määrä kimallusta tekisi ensi viikosta vähän hohdokkaamman ja vähemmän stressaavan.


Paketista paljastui mitä mahtavin hemmottelulahja, sisustuslehtiä ja kynttilä! Vielä kun saisin jostakin aikaa lukea rauhassa nämä lehdet. Täytynee alkaa tasapainottamaan arkea ja vapaa-aikaa hemmottelun ja tuon pahuksen lopputyön kesken.


Viikonloput ovat siitäkin ihania, että ehtii päiväkahvitella. Doltsegustolla saa juuri sopivan herkulliset sunnuntaikahvit. Ja minä kun niin olin sitä mieltä, että koko vehje on ihan hapatusta ja täysin turhake. Kuinka väärässä olinkaan.

Tästä on hyvä jatkaa sunnuntai-iltaa. Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

My weekend.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä tosi kiva blogi! :) Ihanan tunnelmallisia ja inspiroivia kuvia! Oon itsekin rakastunut viininpunaiseen kynsilakkaani. Liityin lukijaksesi, käy kurkkaamassa myös mun blogi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiva kun tykkäät, mä oon kyllä vielä ihan noviisi näissä kuvausjutuissa, mutta eiköhän sitä opi kun vaan kuvaa. :) Tsekkaankin sun blogin asap. :)

    VastaaPoista