3. lokakuuta 2013

031013

Kokouskokouskokous säästösäästösäästö stressistressiSTRESSI, siinäpä viime päivät ja viikot pähkinänkuoressa. Kyllä en tykkää tästä tilanteesta, en omassa työpaikassani enkä muualla, missä asiat ovat vielä huonommin. Toistaiseksi meidän töissä ollaan saatu pitää kaikki vakituiset ihmiset, mutta kukaan ei tiedä mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Tänään pomo sanoi, että mulla kyllä on työpaikka kun pystyn työskentelemään missä yksikössä vaan, mutta entäs sitten jos mun ympäriltä ihmiset häviää ja joudun tekemään kolmen - tai useamman - ihmisen hommat? Monikohan saa vatsahaavan, burn outin ja verenpainelääkkeet alle kolmekymppisenä? Yksi vahva ehdokas täällä ilmoittautuu.

Puuh. Anteeksi avautuminen. Koska tämän pitäisi olla hyvän mielen blogi ja kärkkäimmät paineet tuli nyt purettua, tarjolla olisi päivän asua. Kesällä ostamani Filippa K:n mekko on ollut yksi parhaita hankintoja ikinä, trikoo on napakkaa, mekko on mukava päällä ja muista vaatteista riippuen menee joko rentona asuna tai sitten vaikka jakunkin kanssa virallisempana. Oletan myös, että tämä on ikumekko jos vain itse pysyn suurinpiirtein kuosissa. :)


Takki/coat - H&M
Huivi/scarf - ?
Kengät/shoees - Sokos


Valopää.


Mekko/dress - Filippa K
Neule/knit - Zara
Helmet/pearls - lahja anopilta/gift from my mother-in-law 


Hip, lähikuva. Toisella puolen pihaa oli ihan kesä ja toisella ei ollut. Kesäpuoli olisi ollut kivempi, mutta aurinko paitsi häikäisee myös polttaa puhki kaikki värit. Ja kuten näistä kuvista huomaa, ne lahjaksi saamani puutarhatyökalut tulevat kyllä tarpeeseen, ainut vain, että tarve olisi vähän järeämmille vehkeille. Valmistujaislahjaksi sitten kenties kaivuri ja moottorisaha?

Olenhan muistanut kertoa, että töitä on yksi päivä ja sitten loma? Ihanaa, että pääsen hetkeksi eroon arjesta: töistä, kodista, jopa miehestä. :D Ollaan siis lähdössä tyttöjen reissuun Brysseliin (viikoksi!), jos en sitä ole muistanut aiemmin kertoa. Viime hetken Bryssel-vinkit otetaan siis vastaan. En muuten muista milloin ollaan miehen kanssa oltu erossa viikko, varmaan viimeksi opiskeluaikana. Jännää, hurjaa ja ihanaa. Tekee varmasti molemmille hyvää olla vähän aikaa erillään, vuosikaudet ollaan kuitenkin oltu niin tiiviisti. Ollaan molemmat aika innoissamme tästä breikistä, hänen ei tarvi kestää vaimon nalkutusta (paitsi ettenhän minä nalkuta...) ja saa kerrankin viettää "poikamieselämää", ja minä saan olla kerrankin miettimättä pyykkäystä ja sitä, mitä tänään syötäisiin. Kunhan koti olisi vain siivottu, kun palaan, muuta en pyydä. Niin, ja olisi ihan kiva myös jos se mies olisi vastassa kun tulemme junalla Helsingistä tänne kotikulmille. :)

Today's outfit with messy toughts, stress and things like that. Luckily I have only one day at work left and then, Brussels! Going on a girls trip, what a luxury to travel my without husband! :) I hope we both have a great time without each other, it's so nice to come back home when you have been away for a while.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti