23. lokakuuta 2013

Tine K Home

Kävin tänään vähän shoppailemassa, hakusessa oli uusi tyynynpäällinen (pitäähän sitä olla myös talviversiot) jonka kyllä löysinkin. Jostain syystä myös heräteostin Tinekhomen tuikkukupin. En vain päässyt tästä ohi, joten no can do. Kupposia oli myös isommassa koossa, värivaihtoehtoina olivat tämän harmaan lisäksi kirkas ja musta. Saatoin myös kotiuttaa jotain muutakin kyseiseltä merkiltä, hups... Siitä lisää myöhemmin, kunhan olen kotona päivänvalon aikaan jotta saan kunnon kuvat.



Tässä koko tuhlausreissun syypää, alku ja juuri, noin niinkuin periaatteessa. Olisi pitänyt lähteä kiireesti kotiin sivulleen vilkuilematta tai muissa kaupoissa poikkeamatta kun sain tämän haltuuni, olisin taas säästänyt monta kymppiä. Seuraavaan palkkapäivään asti taidan vain kököttää kotona tyyny kainalossa ja tuikkukuppia tuijotellen, etten haksahda harhateille.



Päällinen on Linumin ja juuri sopiva meille. Halusin jotain punaista, mutten kuitenkaan liian punaista jotta raikkaus ja neutraalius säilyy. Talveksi olen itse vuosia sitten ommellut viininpunaiset päälliset, joten tämä sopii siihenkin sekaan aivan hyvin. Nyt vielä himottaisi joku harmaa tyynynpäällinen, ehkä sitten seuraavasta palkasta... Yleensä elän ulkomaanreissujen jälkeen hetken aikaa ns. liinat kiinni, mutta näemmä poikkeus vahvistaa säännön. Olen silti salaa tyytyväinen, sillä tämä poikkeus tuotti kotiin monta kivaa ja kaunista asiaa, joista on varmasti iloa pitkään.

Bought something from Tinekhome and Linum. Beautiful things, those two.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti