21. lokakuuta 2013

Chelsea

Jatketaan vielä hetken kenkälinjalla. Tänä syksynä havahduin viimein siihen tosiasiaan, etten omista yksiäkään kunnon syyskenkiä, en sitten yksiäkään. Yhdet syksylläkin menevät kengät mulla tosin on, kiilakorolliset nilkkurit, mutta ovatko ne sellaiset jokapäivän kengät? Eivät ole.

Sain kehitettyä itselleni pakkomielteen matalista chelsea-tyyppisistä nilkkureista, joita etsinkin sitten kissojen ja koirien kanssa tuloksetta, kunnes sitten viime viikolla vihdoin löysin etsimäni.



Kengät ovat ParkWest-merkkiset nahkakengät. Minulla on ennestään yhdet samanmerkkiset nahkasaappaat, ja ovat kyllä olleet yhdet käytetyimmistä talvikengistäni. Uskallan siis povata näille menestystä ja pitkää ikää. Kengät eivät ehkä ole ne kaikkein laadukkaimmat, mutta hinta-laatusuhde on mielestäni aivan mainio ja hyvällä hoidolla olen saanut ainakin ne saappaat pysymään hyvänä jo useamman vuoden.

Josko näillä nyt sitten kävelisi tämän loppusyksyn ja alkutalven, mitkään paukkupakkasten kengät nämä eivät ole mutta menevät leudommilla keleillä. Joko muilla on syys/talvigarderobi kasassa vai vieläkö puuttuu jotakin olennaista?

My new chelsea boots from ParkWest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti