9. helmikuuta 2014

Weekend

Viikonlopun vietimme taas mökillä. Luonto tarjosi taas ihmeitään, lauantaiaamuna aamukahvinjuonnin keskeytti pieni peura-/kaurislauma. Kuva on surkea, ikkunan läpi otettu, mutta en uskaltanut avata ovea ja mennä ulos lähempää kuvaamaan. Eläimet olivat kuitenkin ihan lähellä rantaa, alle kymmenen metrin päässä. Hiiren hiljaa ja lähes liikahtamatta jäin katsomaan, kun lauma rantautui läheiseen metsikköön.



Muistin taas kuinka hyvää jälkiuunikauraleipä onkaan. Proosallinen kuvauskohde, mutta sainpa taas leikkiä kameran asetuksilla. :)


Kolme viimeistä kuvaa on otettu viimeksi mökillä ollessamme, mutta silloin ne jäivät julkaisematta. Samanlaiset kuvat olisi tullut myös tältä reissulta, joten nyt sain nämä käytettyä. :)


Mökkiviikonloppuun kuuluu aina hyvää lukemista ja tietenkin sauna. Käytän alkoholia aika harvoin, mutta silloin tällöin saunan päätteeksi saunasiideri on paikallaan. Nyt olen löytänyt uuden suosikin, aiemmasta lempparisiideristäni Somersbystä on tullut tarjolle luomuversio.

 
Kylpytakkiin kääriytyneenä, tohvelit jalassa on hyvä viettää rentoa lauantai-iltaa. Kyllä taas sielu ja ruumis lepäsivät. Vielä kun tulisi vähän enemmän lunta niin pääsisi jäälle hiihtämään. Hiihtoretkipäivän päätteeksi sauna ja hyvä ruoka on ehkä parasta talvitekemistä mitä tiedän.


My weekend in pictures.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti