14. helmikuuta 2014

Outfit of the day

Kummallinen viikko, olen saanut otettua peräti kolmet asukuvat. Tässä tämänpäiväiset, laittanen loput eetteriin huomenna.

 Takki/coat - Conceptuk

Löysin takin pari vuotta sitten kirppikseltä, enkä ole ihan varma merkistä. Noin kuitenkin lukee niskalapussa. Takki on laadukkaan oloinen ja juuri sopiva näille vähän leudommille keleille pitkien hanskojen kanssa. Muistaakseni maksoin tästä kympin, eikä ollut yhtään hukkaan heitettyä rahaa se.

 Paita/shirt - Tommy Hilfiger
Farkut/jeans - H&M

Mulla on paha tapa säästellä ja piilotella kaapin perällä niitä kaikista kivoimpia (ja myös kalleimpia) vaatteita. Etteivät ne vain kulu. Tämäkin paita on joulualeostos. Ihan pöllöä, tiedän, ja olenkin ihan tietoisesti yrittänyt päästä tästä hassusta tavasta eroon. Yleensä ne kalliimmat vaatteet ovat niitä laadukkaampia, joten kestäisivät kyllä käyttöä, eivätkä ne kivat vaatteet ole niin kivoja siellä kaapin perällä. Kun vain saisin sen taottua päähäni. :)


Haittaako teitä kauheasti, että nämä asukuvat ovat aina tällaisia polvista ylöspäin kuvattuja? Nytkin mulla on jalassa hivenen levenevälahkeiset farkut (just hyvät mun vartalonmallille), mutta eihän sitä tästä näy. Tähän rajaukseen on kyllä syynsä, meillä on niin sysiruma lattia etten sitä kauheasti halua näyttää, riittää kun itse sitä joudun katselemaan. Kymmenen vuotta käyty keskustelu siitä, pitäisikö lattia uusia (pitäisi) on siirtynyt siihen vaiheeseen, että nyt mietitään pitäisikö lattiamateriaalin olla laattaa vai laminaattia. Tällä vauhdilla meillä on uusi lattia vuonna 2079. Ja minä kun rakastuin miehessäni muun lisäksi hänen rauhallisuuteensa ja harkitsevaisuuteensa, itse kun olen vähän sellainen tänttähäärä. Olisinpa tiennyt, että se vaikuttaa myös talonpitoon... :)

Lopuksi  jo ilmeiseksi blogi-ilmiöksi noussut hedelmä. Pakkohan näitä oli tänään kauppareissulla ostaa, ovathan ne söpöjä. Ja terveellisempiä kuin jotkin ystävänpäiväleivokset. :)

Hyvää ystävänpäivää!


Today's outfit and some apples. :) I wish a happy Valentine's day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti