2. helmikuuta 2014

My week

No niin, herneet on kaivettu nenästä joten eiköhän ole aika palata normaaliin päiväjärjestykseen. ;) Mietin tässä kuluneella viikolla, että ehkä mun ei edes kannata yrittää blogata arkipäivinä, ne kun menevät niin totaalisesti töissä ja muussa puuhassa. Viikonloppuisin taas on aikaa enemmän. Tässä siis taas katsaus koko viikkoon.


Yllätin itseni maanantai-iltana katsomalla elokuvan. Katson elokuvia ylipäätään todella vähän, puhumattakaan siitä, että tekisin niin arkipäivänä. Jotenkin miellän elokuvien katsomisen enemmän viikonlopun tekemiseksi. No, poikkeus vahvistaa säännön. Elokuvana oli Aikamatkustajan vaimo, jonka perustana olevan kirjan olen lukenut joskus sata vuotta sitten. Kirja oli muistaakseni tosi hyvä, elokuva ei ihan yltänyt samalle tasolle, vaikka hyvä oli sekin.


Viikon "kahvitarjous" näkyykin sitten tässä. Kodin Terrasta sai kolme nippua tulppaaneita kympillä, enkä voinut vastustaa kiusausta.





Joskus hissi nousee vähän hitaasti tälle vintille, hoksasin kuitenkin, että H&M:n Kynttilä-kynttilän voi jatkokäyttää laittamalla sinne lyhtykynttilän (vai mitä kilokynttilöitä nuo nyt ovat). Ei nyt mennyt ihan niinkuin Strömsössä, mutta kunhan kynttilä palaa vielä tuosta lyhyemmäksi, alkaa tilanne ehkä näyttää siltä miltä ajattelin.


Eilen illalla Yle Teemalta tuli mieluisaa ohjelmaa, Teemalauantaissa oli aiheena Johnny Cash. Ekan pätkän jaksoimme katsoa kokonaan, mutta jälkimmäisenä tullut elokuva Käteis-Jussin managerista jäi puolitiehen. Onneksi pätkän voi katsoa Yle Areenasta. Miehen musiikki koskettaa aina, ja vaikka en mikään intohimoinen country-musiikin fani olekaan, on Johnny Cash ehdottomasti suosikkiartistini.

My week. Some movie in the middle of the week, some tulips, some Johnny Cash. I wish you had also a good week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti