4. helmikuuta 2014

Navy

Täällä lämpötila oli tänään nollan tuntumassa, joten pukeutumisvaihtoehtoja oli vähän runsaammin kuin niillä -20:n pakkasilla. Pitkästä aikaa siis mekko päällä, ja pitkästä aikaa ehdin myös ottamaan kuvat ennen töihin lähtöä.


Mekko/dress - H&M
Neule/knit - Cubus

Tykkään tosi paljon tämän mekon mallista, a-linja tuntuu ja näyttää omanlaiselta. Huomasin, että nyt näitä mekkoja saisi myös harmaana ja mustanakin, vähän tekisi mieli jompi kumpi väri hankkia... Yritän kuitenkin pysyä lujana, Eilatin matka on sen verran lähellä enkä vielä tähän mennessä ole onnistunut lomailemaan missään ilman jonkinlaista shoppailua. Pieni säästökuuri nyt ennen lomaa on siis paikallaan.

Nyt vielä jakso Solsidania, me ollaan ihan koukussa. :) 

Today's outfit.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa että pakkaset laski, eikä tarvi toppautua ku mielipuoli! Kaunis mekko!

    VastaaPoista
  2. Täytyy nyt ottaa ilo irti tästä, eiköhän ne toppauskelit taas tule. :) Ja kiitos!

    VastaaPoista
  3. Hui hurjilta kuulostaa nuo suomen pakkaset! Tumma asu näyttää aina hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks vielä ei ole täällä ainakaan ollut mitään -30 pakkasia. :) Musta ja tummansininen on mun turvavärit, niillä ei voi mennä kauheasti pieleen. :)

      Poista
  4. Onko tuo liikkeestä vai nettikaupasta? Voitko pliis laittaa linkin mekkoon jos löydät sen helposti... Tarvitsisin pikaisesti jotain tuollaista (hautajaisiin :-(). Millaiset hihat tuossa mekossa on? Kiitos paljon jo etukäteen jos voit nähdä vaivaa auttaaksesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on hihaton, ostin omani liikkeestä, mutta nettikaupasta löytyy täältä http://www.hm.com/fi/product/23337?article=23337-A#article=23337-A

      Ei tästä ollut vaivaa, ole hyvä vain. Ja osanotto!

      Poista