15. helmikuuta 2014

All black

Tummansinisen lisäksi pukeudun mielelläni mustaan, niin kuin nyt viikolla. Kokomustat asut ovat niin varmoja, vaikka ne ovatkin vähän synkkiä ja siitä syystä yritän aina keksiä niihin jotain pientä piristystä. Tällä kertaa se jokin oli kaulakoru, kauheasti ei tällä kyllä väriä tullut lisää mutta vähän vaaleutta kuitenkin kokonaisuuteen.


 Neule/knit - Vero Moda
Housut/trousers - Mango
Kaulakoru/necklace - H&M


Totesin neuletta tarkastellessani, että ehkä tämän yksilön elinkaari alkaa olla lopussa. Kuvasta sitä ei huomaa, mutta väri alkaa olla aika haalistunut ja muutenkin neule on jo aika kauhtunut. Jostain syystä tämä on ainoa musta neulepusero vaatekaapissani, joten taitaa olla aika laittaa uusi neule ostoslistalle.

Lauantai on täällä kulunut yhdessä kokouksessa, Suomen naishiihtäjiä kannustaen ja anoppilassa vieraillen. Huomenna olisi vuorossa geokätköturnee työkavereiden kanssa.

Kivaa viikonlopun jatkoa!

Outfit from this week. Today I have spent time watching the Olympic games, in a meeting and visiting my mother-in-law. Tomorrow some geocatching, this is a good weekend. :) Have a nice weekend you too!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti