24. helmikuuta 2014

Finlandia-viikonloppu

Alkuun pahoittelut pienestä blogitauosta. Viime torstaina lähdin heti töiden jälkeen ajelemaan vanhemmilleni, ja sieltä sitten aikaisin perjantaiaamuna Jyväskylän kautta kohti Lahtea ja lauantaista Finlandia-hiihtoa. Itsehän en hiihtänyt, mutta käytiin äidin ja mukana olleen tätini kanssa potkaisemassa isäni ja veljeni ladulle ja sen jälkeen me naiset lähdettiin huristelemaan kohti Mikkeliä, jossa tavattiin toinen tätini. Sukulaispainotteinen viikonloppu siis, tällaisia pitäisi olla enemmänkin. Yövyimme Asikkalassa samassa mökissä, jossa olimme viime vuonnakin. Näpsäisin parit kuvat todisteeksi. :)


Jääkiekko olikin sitten viikonlopun toinen urheilulaji. Onneksi mieheni joutui jäämään kotiin töihin, hän ei välitä penkkiurheilusta yhtään ja olisi varmaan tullut hulluksi kaiken olympialaisviihteen keskellä.


Tottakai kunnon mökissä on kunnon kattokruunu, eikö? :)


Kuvat on otettu vanhalla pokkarillani, laatu tuntuu Olympuksen jälkeen vähän kököltä, mutta ihan ok silti. En tiedä oliko tässä postauksessa mitään järkeä, mutta halusinpa vain tulla sanomaan hei. :)

Pikkaisen jäi kuulkaa harmittamaan se, etten osallistunut hiihtoon tänä vuonna. Nyt olisi lumen puutteen takia selvinnyt lyhyemmällä matkalla 20 kilometrillä. Toisaalta oli ehkä ihan hyvä, etten antanut periksi mieliteolleni, sillä en ole hiihtänyt tänä talvena metriäkään ja tuollainenkin rykäisy olisi varmasti ollut silkka itsemurha. Edelleen olen varovaisen toiveikas lumen suhteen, josko sitä vielä tälle talvelle pääsisi ladulle. Viikon päästä olemme kuitenkin vielä vähälumisemmissa maisemissa, sillä sunnuntaina alkaa viikon loma Eilatissa! Yritän postailla jonkun kerran ennen sitä, mutta pidempi blogitauko on siis tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti