15. marraskuuta 2013

Kameran testausta ja päivän asu

Sain kuin sainkin kameran kiinni jalustaan. Siis ihan OIKEASTI homma meni niin, että pyysin miestä laittamaan kameran. Itselläni kun oli muka jotain parempaa tekemistä. Pitkästä aikaa siis asukuvia, nämä keskiviikolta. Sain kikkailtua asetusten kanssa sen verran, että sain jotenkuten hyviä kuvia harmaasta päivästä huolimatta. Ainakin aukon kokoa säädin, mutta mitähän muuta mahdoin tehdä? Olen niiiin oppituntien tarpeessa, onneksi mulla on ammattilainen kotiopettaja. Vielä kun jostain löytyisi sitä kuuluisaa aikaa.

Neuletakki/Cardigan - Mango
Neule/knit - Mango
Housut/Trousers - Zara


Malli ei oikein malttanut pysyä aloillaan. Saatan kohta alkaa ottaa nämä asukuvat samalla tavalla kuin joskus silloin, kun blogit olivat vielä suhteellisen uusi juttu. Henkarille/sängylle/lattialle aseteltuja vaatteita olisi huomattavasti helpompi kuvata. :) Mun kamerassa on itselaukaisun aikavaihtoehdot 2 sekuntia ja 12 sekuntia, toinen ihan liian lyhyt aika mutta jälkimmäinen selvästi liian pitkä aika. Joko se otti sen kuvan? Ai ei vielä, oho...


Kas, tarkahko ja suhteellisen onnistunut kuva. Hyvä minä!


Mutta ei edes joka toinen kerta voi voittaa.


 Parempi.

Kuvassa myös uusi kynsilakka, ostin kokeeksi Essien lakan. Toistaiseksi tuntuu toimivan hyvin, mutta moneskohan punainen lakka tämä onkaan kokoelmassani? Sävyn nimi on Bordeaux. 

Trying to take better pictures when there's no good light. Still not good yet, but progress is on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti