10. marraskuuta 2013

Viikon kootut

Tällainen viikko. Sen verran kiireinen, etten kaikkea ehtinyt kuvaamaan, mutta olisko nämä sitten ne laatuhetket?



Oli smoothiepäivä.


Ja kynttiläpäivä.


Sekä toisten talvivalojen sytytyspäivä. Tämä koriste on seinällä ympäri vuoden, kun se on ihan jees ilman valojakin. Koriste on kummitätini tuotoksia, joten ei sitä edes raaskisi ottaa pois.


Oli myös iltavuoropäivä.


Torstaina oli ei-aikaa-laittaa-ruokaa -päivä, mutta onneksi oli hyvää viiniä. Olen laatinut itselleni säännön, että torstaina saa ottaa pienen lasillisen viiniä jos on ensin siivonnut. Yleensä kyllä unohdan koko viinin, vaikka kuinka olisin puunannut koko illan.


Sarjassamme ihanat kännykkäkamerakuvat. Äiti osti meille viikunahilloa. Nyt on jouluna juustolle kaveri.


Blossa testattu. Maku ihan ok, ei mitään järisyttävää. Sanoisinko että perusglögiä. Parasta holillista glögiä olen saanut Kööpenhaminen Tivolin joulutorilla, tosin ympäristöllä ja tunnelmalla saattoi olla jotain osuutta asiaan.

Isänpäivää on myös juhlittu, tänäiltana juhlaputken täydensivät anopin syntymäpäivät. En ehkä halua syödä kakkua seuraavaan puoleen vuoteen. Joudun ehkä pyörtämään tämän päätökseni tosin jo lauantaina, sillä silloin on kummipoikani synttärit. Toivotaan, että tarjolla on jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja erikoista, eikä ainaista kakkua. Se joka sanoi, että elämä on yhtä juhlaa, oli aivan oikeassa. Sitä se todella on.

Kivaa viikkoa! Itse suuntaan tiistaiksi Turkuun. Se onkin sitten toiseksi viimeinen kerta, jokohan olisi aika aloittaa jäähyväisten jättäminen ihanalle jatko-opiskelukaupungilleni.

My week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti