13. marraskuuta 2013

Päivä Turussa

Tiistai Turussa. Sateinen ja harmaa ja ikävä päivä ei todellakaan houkutellut kuvaamaan, mukana oli vain puhelin ja kaikki on nyt muutenkin kuvallisesti kovin surkeaa. Jaan nämä silti. :)


Hotellina oli tällä kertaa Sokos Hotel Seurahuone. (Saavuin siis maanantai-iltana.) Mulla oli ruhtinaallisesti tilaa, huoneessa oli kolme sänkyä. Nukuin kuitenkin vain yhdessä. 


Aamulla ei satanut, joten kävelin koululle. Tuntui niin tyhmältä ottaa kuvia keskellä aamuvilinää, vaikka tykkäisin kuvata kaikkia ihania vanhoja taloja. Kuvat jäivät tällä kertaa tähän yhteen.


Junassa peruseväs, salaattia. Unohdin Stockmannilla ottaa haarukan, jouduin siis lähtemään ravintolavaunuun ja pillimehun oston varjolla pyytämään myös haarukkaa, se piilottelee tuolla servetissä. :) Enpä muista milloin olisin viimeksi juonut tällaista lasten mehua.


Peruseväs myös tässä... Viiden tunnin junamatka vaatii vähän herkkuja, muuten ei jaksa.


Tampereella junanvaihto, Scandic oli saanut värivalot sitten viime näkemän.

Stockalta tarttui mukaan toki muutakin kuin salaattia... Niistä lisää huomenna. Saatoin myös tässä taannoin naputella pienen nettitilauksen samaan putiikkiin (oho), siitäkin lisää myöhemmin.

Yesterday I was in Turku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti