21. marraskuuta 2013

Eräs ilta töissä

Postaustahti on nyt hieman vaimeampi, ihan siitä syystä että olen nyt paininut opinnäytetyön kanssa viime päivät. Viimeisiä tarkistuksia viedään, kohta pääsee keskittymään "olennaiseen". Puh. Tätä on odotettu kohta kaksi ja puoli vuotta, vielä kun loppukirin jaksaisi.

En ole kertonut juurikaan työstäni, mutta tässä välikevennyksenä viime perjantainen työasu. Sen verran voin sanoa, että mulla on tosi, tosi monipuolinen ja tosi ihana työ. Tämä oli itsellenikin tervetullut kevennys pimeään syksyyn. :)

  

Vähän työkavereitten kanssa palloteltiin ajatuksella, josko olisi työpäivän päätteeksi haettu pitsat näissä maaleissa (muut oli ihan yhtä nätteinä :D), mutta ei sitten kuitenkaan. Kotiin kuitenkin ajoin naama punaisena, onneksi (vai harmiksi??) välillä ei ollut ratsiaa tai muuta.

Yritän viikonloppuna palata vähän nätemmillä postausaiheilla. Itselläni on viikonloppuna tiedossa vähän pientä ekstraa, lauantaina olemme mieheni kanssa taivaltaneet yhteistä tietä jo 10 vuotta. Sitä sietää juhlistaa kuohujuomalla, eikö?

Last Friday at work. My job is very, very ...well, interesting. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti