6. tammikuuta 2014

Loppiaista

Loppiaisviikonloppuna olen himistellyt viimeisiä joulujuttuja. Juonut viimeisiä glögejä, syönyt viimeisiä joulusuklaita (paitsi että ne eivät varmaan lopu ennen pääsiäistä), polttanut kynttilöitä kuin heikkopäinen ja keittänyt vielä riisipuuroa.


Pelasimme myös joululahjaksi saatua Trivial Pursuitia (olemme itse asiassa pelanneet koko joulunajan). Voitin. Taas.


Tosin pelatessa dopingilla oli osuutta asiaan, tätä herkkua nautittiin joululta jääneiden juustojen kanssa. Nam.


 Tein puolikuolleista hyasinteista viherkasveja, kun leikkasin kuivahtaneet kukkavarret pois.



Olen myös kerännyt joulukoristeet pois, ainoastaan joulukuusi valoineen jäi, kun sitä ei kuulemma voi vielä heittää pois. Luotan siihen, että paha Nuutti pois sen viepi sitten ensi maanantaina. Myös muut jouluvalot jätin vielä tuomaan tunnelmaa, voi tosin olla, että tällä p*skamenolla jota muka talveksi kutsutaan, nämäkin ovat pääsiäiseen asti. Vois se lumi jo tulla.


Järjestelin myös tyynyjä, kun sain uusia päällisiä joululahjaksi.


Glögin juomisen lomassa lakkailin kynsiä ja metsästin kuumeisesti sopivaa talvilomakohdetta. Valinta saattaa tänä vuonna kohdistua Eilatiin, tuntuu että Gran Canaria on nyt nähty vähäksi aikaa. Meillä on sellainen ongelma, että miehellä olisi mahdollisuus kahden viikon lomaan, kun itse taas saan hätinä raavittua kasaan viikon pikkuisen kikkailemalla. Leikittelimme jo ajatuksella Floridasta, mutta totesimme, että ainoastaan viikon loma siellä olisi pelkkää rahan haaskausta ja itsensä kiusaamista.


Joulun poislaittamisen lisäksi olemme joka ikinen aamu nukkuneet ihan sikapitkään. En ymmärrä mistä tätä univelkaa vieläkin riittää. Ehkä paras ratkaisu talvilomalle olisikin laittaa ovi lukkoon, vetää verhot ikkunoihin ja nukkua koko loma putkeen. Jos sitä sitten alkaisi taas elää?

My 6th of January.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti