27. elokuuta 2013

Wooden floor

Löysin Stadshemin sivuilta pari kuvaa kivasta lautalattiasta. Mulla on ajatuksissa pieni (todennäköisesti kuitenkin älytön aikaa ja rahaa nielevä) lattiaremppa yläkertaan sekä yläkerran portaikkoon. Jotain tämäntyyppistä toivon nykyisten muovimattojen ja lastulevyjen alta löytyvän:




Pienen tutkimustyön tuloksena näyttää siltä, että meillä tosiaan on jokin tämäntyyppinen lautalattia kaiken sen ruman sälän alla, tosin harmaaksi maalattuna. Nyt sitten vain odotellaan inspiraatiota ja sitä hetkeä että olisi vähän enemmän aikaa ryhtyä puuhaan. :) Ajattelin aloittaa pienemmästä pahasta eli niistä portaista, näkee nopeammin tulosta ja myös osviittaa siitä, missä kunnossa yläkerran lattia saattaisi olla. Jos hyvin käy, niin pinnat vaativat vaan maalausta. Sitä pahinta vaihtoehtoa en suostu edes ajattelemaan. :)

Kuvat täältä.

P.S. Yksi suosikkisivustoistani on rintamamiestalo.fi-portaali, jolla vierailen ajoittain tiheästikin. Sieltä ollaan löydetty neuvo moneen ongelmaan, sen verran paljon meitä rintamiestaloa kunnostavia tässä maassa on että vertaistukea kyllä löytyy. :)

I'm planning some floor renovation. We have a house built 1950, so I hope I could find a floor like this under the ugly plastic carpet we now have... Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti