25. elokuuta 2013

Suloinen sunnuntai

Jälleen kerran yksi aurinkoinen sunnuntai. Aamun aloitin lukemalla sängyssä sen aikaa että mieskin sai silmänsä auki, sen jälkeen tehtiin kunnon sunnuntaibrunssi. Nyt mies maalaa ikkunankarmeja, pitäisi mennä avuksi mutta en tiedä maltanko vielä. :)


Pihan perältä löysin vielä rasiallisen mustaherukoita, ehkä löytäisin toisenkin rasiallisen kun vain keksisin mihin olen meidän kaikki pienet pakasterasiat piilottanut. :)



Päivä on kulunut myös pyykkäyksen merkeissä. Rakastan puhtaan, ulkona kuivatetun pyykin tuoksua yli kaiken ja toivon että tällaiset kuivatuskelit jatkuisivat vielä pitkään...

Tässä se syy miksen malttaisi mennä maalaamaan, perjantain ruokaostosreissulla mukaan tarttui uusin Elle, enkä sitä vielä ole ehtinyt korkkaamaan. Jos luen ihan vähän vaan ja menen sitten maalausavuksi?

Beautiful Sunday, once again. Have done some laundry, picked black currants and enjoyed Sunday brunch. Now my husband is painting some windows, and I should go to help him, but the new Finnish Elle is calling me... :) Maybe magazine first, then painting?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti