10. elokuuta 2013

Tyynyjä

Tänä kesänä olen löytänyt itsestäni pienen (tai ei niinkään pienen...) tyynyhamsterin. Oikeastihan mun pitäisi tällä hetkellä olla tämän kodin suhteen laminaatti-, laatta- ja maalihamsteri, isompi pintaremontti antaa siis odottaa itseään. Meillähän on vuonna 1950 rakennettu rintamamiestalo, josta varmasti löytyisi jos vaikka mitä kivaa vanhaa näiden "ihanien" 80-luvun ratkaisujen alta, kun vaan olisi aikaa kaivaa. Mies tosin oli sitä mieltä, että esim. alakerran nykyisen lattian alta löytynevä lautalattia olisi liian kylmä, siksi tuo laminaatti. Tosin eipä täällä nytkään pysty talvella olemaan ilman villasukkia, joten who cares. Ilmanvaihto ainakin pelaa. :)

Mutta takaisin niihin tyynyihin, niillä vaan pystyy niin kivasti saamaan jotain kivaa uutta pienellä vaivalla. Tässä pari alelöytöä ja yksi ei-todellakaan-alelöytö. Tässä näkee myös suosikkivärini sisustuksessa, valkoinen, beige ja sininen eri sävyissään tuntuvat hallitsevan täällä meillä.


Lexingtonin tekstityyny ja Kotka-tyyny löytyivät kesälomalla Kotkalaisesta sisustusliikkeestä. Lexingtonin raitatyyny löytyi kotikaupungistani. Molemmat Lexingtonit olivat -50%, joten eivät olleet huonoja löytöjä ollenkaan! Kotka-tyyny sitävastoin kustansi melkoisen paljon kun ajatellaan mitä yleensä olen valmis maksamaan tällaisista piensisustustuotteista, mutta toisaalta olin katsellut tätä tyynyä jo viime kesänä, joten olihan sen nyt aika lähteä meille kotiin. Kangas on ihanan jämäkkää pellavaa.


Sohvalla näkyy myös muuten tuore hankinta Ellokselta, tähtikuvioinen päiväpeitto, joka tässä tapauksessa palvelee vilttinä. Yhden hengen päiväpeitto on just passeli isoksi viltiksi, tarvittaessa sen alle mahtuu kaksikin.

This summer I have spend some money in something soft and beautiful.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti