27. helmikuuta 2013

Outfit 27.2

Päivän asu H&M:n sovituskopissa sekä työpaikalla kuvattuna. Mutta mitkä nuo järkyt silmänalusten rypyt on?? No ei ihme ettei multa kysytä papereita missään ja nyt on alettu jopa teitittelemään, kuten jo Veeran kommenttiboksissa ehdin marmattamaan. :) Nooh, ilmeisesti tuo nyt johtuu kummallisesta kuvakulmasta ja ihme turvotuksesta mikä tuli hiihdon jälkeen. Sunnuntaina en meinannut oikeasti saada kenkiä jalkaan, sen verran oli jalat turvoksissa. Ja kalorinkulutus jatkui monta päivää, tänään oli oikeastaan eka päivä kun ei ollut koko ajan nälkä. Kummasti myös joka päivä on eri paikka kipeänä, tänään kävely on muistuttanut lähinnä 100-vuotiaan lonkkaleikkauspotilaan könkkäystä. Saa nähdä mitä huomenna... :)




Neule/knit - Zara
Hame/skirt - Gant
Kengät/shoes - Ecco

Sovarissa sai kätevästi hoidettua kaksi asiaa samaan aikaan, otettua kuvat sekä sovitettua paria himotusta mitkä tekisi mieli tilata nyt kun Henkalla on netissä ale ja ilmaiset toimituskulut... Parempi olisi tietysti säästää nekin rahat parin viikon päästä koittavaan Kanarian löhölomaan (jee!), mutta mutta..

Outfit at my office and at H&M. Went for a fitting for some cravings, but I must really save those money for a trip to Canary Islands which is in couple of weeks (yippee!). By the way, my legs are still aching because of the skiing and now I'm walking like a 100-year-old... Ouch.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti