17. helmikuuta 2013

Beginning

Aloittaminen on aina vaikeinta... Niin nytkin, pohdin blogin aloitusta kauan ennenkuin päätin rohkaistua ja aloittaa kirjoittamisen. Aiemminkin olen blogia pitänyt tällä samalla nimellä, viimeksi pari vuotta sitten, sittemmin ainainen kiire ja vähäinen vapaa-aika veivät liikaa aikaa bloggaamiselta, joten päätin silloin lopettaa blogin. Ei sillä, että kiire olisi nyt yhtään helpottunut, ehkä päinvastoin, mutta tuntui siltä, että on pakko keksiä jotain työn ja opiskelun vastapainoksi. :) Jotain kepeää ja hyvää mieltä tuovaa.
Toivottavasti blogin avulla voin tuoda jollekin muullekin arkeen hieman kepeyttä ja hyvää mieltä. Blogissani kertoilen myös arjestani, sillä onhan sieltäkin löydettävissä monenmoista kivaa ja ihanaa. :) Päätin kirjoittaa myös englanniksi, jotta saisin vähän petrattua kielitaitoani, englantia kun ei tule juurikaan käytettyä. Saa siis vapaasti korjata kaikki kielivirheet, kun sellaisia kuitenkin teen. :)

Tervetuloa siis, toivottavasti viihdyt blogini parissa!


Brief in English:
Started my blog again after two years. I'm trying to have some good feelings in my everyday life, hope you will also find something nice and beautiful from this blog. I'm writing in English because I want to enhance my skills in that language, there are not so many opportunities to use English in my life. So please feel free to correct me if I write something totally wrong. :)

Welcome, hope you will enjoy reading my blog!


2 kommenttia:

 1. hienoja kuvia!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka! Viime kesän lomareissulta, paitsi tietenkin tuo talvikuva. :)

   Poista