30. heinäkuuta 2013

Viikonloppua ja unikekoja

No tulipa otsikko. :D Viime viikonloppu vietettiin taas Saimaalla, olisi ollut täydellinen viikonloppu ellen olisi saanut kivaa kesäflunssaa... Noh, lämpöä, aurinkoa, rentoa olemista ja hyvää ruokaa riitti joten flunssa ei niin kauheasti haitannut.

Lähdettiin ajelemaan mökkiä kohti jo perjantaiaamusta. Matkallakin riitti kauniita maisemia.



Kangasniemellä pysähdyttiin kahvittelemaan näin kauniiseen paikkaan, paikalla on pieni kahvila josta on todellakin näköalat! Myös tarjottavat olivat hyvät, me syötiin muikkuleipää ja välimeren leipää, vähän vaihtelua tavallisiin huoltsikoiden juustosämpylöihin. 



Lauantaina tarjosin nimipäiväni kunniaksi mustikkapiirakkaa. Pohjan tein itse kotona, mökillä vain lisättiin vatkattu vaniljavaahto ja tuoreet mustikat. Lauantaina herkuttelimme myös kantarellikastikkeella, ihan parasta kesäruokaa!



Loppuun vielä bonuskuva kesälomalta, oli unohtunut kameraan. Tässä odotellaan ruokaa Imatran Valtionhotellissa, oli muuten yksi pisimmistä odotuksista mihin ravintolassa olen joutunut. Tilauksesta meni tunti ennenkuin ruoka oli edessä, naapuripöydän keskusteluista selvisi että odotus johtui sairastapauksesta. Ihan ymmärrettävää, mutta sitä en kyllä sulattanut ollenkaan ettei meidän tarjoilija selittänyt mitään eikä edes pahoitellut tilannetta. Jonkinlaista asiakaspalvelua odottaisi kuitenkin tuon tasoisessa paikassa, mutta ilmeisesti kaikki ei vaan osaa... Pökelö ilme johtunee karmivasta nälästä.


P.S. Tänä(kin) vuonna meidän mökkiseurueen unikeon tittelin lunasti mieheni, joskus vielä käymme heittämässä mokoman laiskimuksen sängystä järveen. :D Kun vain keksisi miten se onnistuu ilman että miehen tarvii nukkua laiturilla. :)

Beautiful landscapes and some delicacies from last weekend. Last picture is from our summer holiday, this had been left in our camera... Now I'm trying to recover from a summer flu, not nice at all. But weekend was great despite of the illness.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti