13. heinäkuuta 2013

Summer holiday

Loma alkaa olla vietetty, eilen palasimme reissusta ja oli vaiherikas matka taas takana. Kesälomamatkan reittinä oli tänä vuonna Seinäjoki-Tampere-Helsinki-Porvoo-Kotka-Lappeenranta-Imatra. Ihana reissu lukuunottamatta ruokamyrkytystä jonka sain Porvoossa, yksi päivä meni aika tiiviisti siitä kärsiessä ja lopulta viikko meni siihen, että olin täydellisen toipunut. Omituinen tunne, kun ruoka ei vaan kerta kaikkiaan maistu, ja pienemmästäkin määrästä tuli täyteen. Ilmeisesti oli siis täydellisen stopin ja levon paikka, plussapuolena myös se, että tuli ainakin halvaksi reissu ravintolalaskujen osalta. :)

Tässä nyt vähän lomakuvia yhdestä kamerasta (aika vähän tuli kuvattua ottaen huomioon, että syystä tai toisesta meillä oli mukana 2 kameraa + kännykän kamera...), laitan näitä vähän kerrassaan ettei tule mitään hirviöpostausta. Paljon tuli taas kuvattua vettä ja muuta luontoa, kyllä Suomi on vaan niin kaunis maa etenkin kesällä...


 Käytiin Kangasalla (Kangasalalla?? Miten tää taipuu?) Vehoniemen automuseossa. No, arvata saattaa että museon puoli oli multa äkkiä kierretty, loppuajan keskityin lähinnä maisemien ihailuun ja yhden pahuksen geokätkön etsintään. En löytänyt.

Helsingissä yövyttiin Tornissa, on se vaan ihanan tunnelmallinen paikka.




Pääkaupunkia tutkailtiin näissä. Mekko Esprit, jakku H&M, huivi H&M, kenkien hankintapaikasta ei ole muistikuvaa.








Sitten päästiinkin aina niin ihanaan Kotkaan. Porvoosta ei tullut otettua kuvan kuvaa, mutta Kotkasta sitten senkin edestä. Suurin osa kuvista on toki perinteisiä Kotkan kuvia, merta, merta ja merta sekä muutamia satamanostureita. Nämä kuvat ovat matkalta Pyhtään Kaunissaareen, siitä lisää seuraavaksi.

Tänään oltiin pienessä kastetilaisuudessa, mieheni 15- ja 13-vuotiaat veljenpojat saivat kasteen ja sain kunnian päästä molempien toiseksi kummiksi. Suku on helluntailaista, mutta pojat halusivat liittyä kirkkoon. Huomenna on sitten vanhemman pojan konfirmaatio, joten nyt valmistautumaan huomiseen juhlapäivään. Nämä elämän juhlahetket ovat kyllä niin ihania, tähän on hyvä lopettaa tämä kesäloma. <3

Our summer holiday in pictures. We made a traditional road trip, this is the first part of the pictures. Holiday was great if we don't count a food poisoning I had... Finland's nature is so beautiful, especially at summer, love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti