5. huhtikuuta 2013

TGIF

Hahaa, onneksi esikatselin postauksen ennen julkaisua, eihän tuosta otsikosta saa mitään selvää! Siinä lukee siis "TGIF". Pitäisköhän vaihtaa fonttia... :)

Perjantain parhaat:




Viikonloppu alkaa hyvin kun on kauniita kukkia ja kenties lasillinen valkkaria. Ja aurinko paistaa ja meidän piha on yhtä mutavelliä, kevät on siis nyt tosiaankin tullut!

Viikko on tuntunut tosi raskaalta vaikka töiden puolesta lyhyt olikin. Sairastuin viime lauantaina jonkinsortin (lievään) influenssaan, joten pääsiäinen meni sitten potiessa. Tiistainakin piti pitää vielä saikkupäivä ja onneksi silloin olo alkoikin jo helpottaa. Eilen kävin päiväseltään Vaasassa työmatkalla, joten tänään ja keskiviikkona onkin sitten saanut tehdä hommia koko viikon edestä. Plus tänä aamuna herätessä mulla olikin sellainen "tosi" seksikäs olen-tupakoinut-viimeiset-50-vuotta -ääni. :) Mutta nyt viikonlopun viettoon, ohjelmassa on ainakin koulujuttuja ja siivousta (jee...), mutta josko sitä keksisi jotain kevyempääkin. Parasta on se että nyt voimat on jo sen verran palautuneet että jaksaa tehdäkin jotakin.

Ihanaa viikonloppua!

Got some flowers and wine for the weekend. Sun is shining and spring is here! Have a great weekend! Luckily I checked this post before publishing, the headline is also "TGIF". :) Time to change the font type maybe...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti