26. huhtikuuta 2013

25042013

Eilen kävin työmatkalla Hämeenlinnassa. Tulipa nähtyä vilaukselta kaupunki, jossa en ole ennen käynyt. Reissussa kyllä rähjääntyy, tänään tuntui siltä etten olisi nukkunut viikkoon ja pallo oli ihan hukassa. Huomenna pitäisi vielä jaksaa työpäivä. Kaiken lisäksi olen aktiivisesti unohtanut vapun koko ajan, voisin lyödä vetoa että menen silloin tyytyväisenä töihin vain huomatakseni että koko paikka on kiinni. :) Sen verran muistin tänään että kävin hakemassa vähän kuoharia, saa nähdä muistaako sen vielä korkata. :) Mutta täytyyhän sitä vappua nyt juhlistaa, vaikken siitä niin perustakaan. Onhan se sentään suomalaisen työn päivä ja opiskelijoiden riemujuhla, joten mulla on vielä ihan tuplasyy juhlia. :) (Taitaa kuitenkin mennä aika rauhallisissa merkeissä, viime vuosien hurjin vappu on ollut se kun katsottiin lankoni perheen kanssa Mamma Miaa ja laulettiin mukana. :D)

Mutta nyt vielä eiliseen, näpsin muutaman kuvan paluumatkalla junassa. Ihmeekseni sain kokonaisen vaunuosaston kokonaan itselleni, saipa ainakin rauhassa heilua kameran kanssa.

Vanha kunnon pikajuna, jostain syystä tykkään kuitenkin enemmän Pendolinosta ja IC:stä, tykkään kun voi istua vähän ryhdikkäämmin. Olen autossakin se joka on säätämässä selkänojaa mahdollisimman pystyyn. :)

Matkalukemisena toimi Sofi Fahrmanin Elsas värld. Sanoinko jo että luin vahingossa tämän sarjan kolmannen osan ennen tätä toista? Onneksi on sen verran erillisistä osista kyse ettei haittaa. Tykkään muuten lukea tällaista tosihömppää ruotsiksi ja englanniksi, saa vähän ylläpidettyä kielitaitoa mukavalla tavalla. (Luen kyllä sitä hömppää ihan suomeksikin...)

Älyttömän tyhmän tuntuista ottaa itsestään käsivaralla kuvia tyhjässä junanvaunussa. No olis tuntunut vielä tyhmemmältä jos siellä olis ollut muita. :)



 Vähän väsynyt, ja mitä tässä viimeisessä kuvassa oikein tapahtuu?

Paita/blouse - Mango
Housut/trousers - Vila
Huivi/scarf - H&M
Kello/watch - Gant
Laukku/bag - H&M

Nyt lähden päivän juoksuharjoitukseen, aloitin tällä viikolla 11 viikon juoksuohjelman. Heinäkuussa pitäisi sitten kipittää jo 10 kilometrin lenkki. :) Juoksuohjelma löytyy täältä. 

Hyvää viikonloppua!

Yesterday I was at Hämeenlinna, never been in the city before so it was nice to visit there. Travelling gets me so tired, and I have still one day left at work before weekend (before Sunday, I mean)... I took some pictures at the train and felt quite stupid photographing myself. Luckily the car was empty, so I could be all by my self. :) But now I'm off for a little run, trying to learn to run properly before summer. Wish me luck! :)

Have a great wwekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti