17. joulukuuta 2013

Tiffany & Co

Tässä sitä nyt ollaan, vastavalmistuneena tradenomi YAMK:na! Viime viikko vierähtikin paitsi valmistujaisjuhlavalmisteluissa, myös maanisessa joulukorttien askartelussa sekä muissa joulutouhuissa. Aikaa ei siis blogille liiennyt, mutta nyt on aika korjata tilanne ainakin hetkeksi.

Taannoin vilautin itselleni ostamaani Brysselin tuliaista, valmistujaislahjaani, joka sai köllöttää turkoosissa paketissaan viime sunnuntaihin asti. Koska olin maanantaina eli virallisena valmistujaispäivänäni Turusta tullessani täysin raato, jäi paketin avaaminen sunnuntaihin, jolloin juhlistimme valmistumistani perhepiirissä.

Ja mitä turkoosi pakkaus kätkikään sisäänsä...







Return to Tiffany -korvakoruthan siellä. Tavallaan on onni, että suurin osa liikkeen koruista on ihan out of my league, muuten varmaan vieläkin valitsisin siellä mieluisia koruja. Näitä edullisemmasta päästä olevia vaihtoehtoja ei kuitenkaan ihan hirveästi ollut tarjolla...Kuvat eivät tee oikeutta pienille suloisuuksille, ottanen parempaa kuvaa heti kun löydän vanhan kamerani jostain. Jostakin syystä Penillä ei saa ainakaan tällä linssillä tarpeeksi tarkkoja makro-kuvia, ei ainakaan näin "makrosta" kohteesta.

Nämä korvissa siis kohti joulua, joulufiilis on tällä hetkellä vähän hukassa, johtunee lumettomasta maasta ja ihmeellisestä valmistumisen jälkeisestä uupumuksesta. Viikon päästä on kuitenkin tingeltangelien oltava ojossa ja joulumielen korkealla, huh!

Bought something little for me from Tiffany's...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti