2. joulukuuta 2013

December

Viime viikon ollessa tosi kiireinen, oli eilen ihanaa huomata että on vihdoinkin joulukuu ja nyt stressi ja hoppu alkavat helpottaa. Viime viikolla jätin opinnäytetyöni vihdoin arvioitavaksi ja nyt jäljellä on enää viimeisen seminaarityön tekeminen ja sen esittäminen viikon päästä. Olo on samalla äärimmäisen helpottunut (jopa niin helpottunut että nyt teettelee pientä stressinpurkuflunssaa, jes...) mutta myös oudon haikea. Tässäkö nämä 2,5 vuotta nyt olivat? Turussakaan en enää pääse käymään kerran kuussa, kuten tähän asti olen tottunut. :)

Viikonloppu vierähti mökillä ja vanhempieni luona, leivoimme äidin kanssa pipareita, kävin mummulassa laittamassa vähän jouluvaloja ja eilen illalla kotiin tullessamme myös oma koti sai jouluvalokuorrutuksen. Tämä olikin siitä erikoinen joulunaloitus, että taisi olla ensimmäinen kerta kun kaikki jouluvalot olivat tallessa. :D Eilen kuunneltiin myös Jouluradiota netin välityksellä, vielä pitäisi selvittää ylettääkö kuuluvuusalue tänne peräkylälle asti, jotta voisi autossakin kuunnella joululauluja. Himinä, it is really on! :D


Perinteiseen tapaan leivoimme äidin kanssa myös hieman tummempia pipareita... Köh. Ei-niin-perinteiseen tapaan  käytin myös taiteellisia lahjojani (?) ja muotoilin omin kätösin isälleni ja veljelleni vähän spesiaalimmat kakkuset. Isäni ja veljeni harrastavat metsästystä, joten meillä on myös kolme koiraa, joista kaksi nuorinta päättivät tässä taannoin perustaa perheen omin lupinensa... Pentuja odotetaan syntyväksi hetkenä minä hyvänsä, joten siksi hirvikoirakeksit. :) Vähän sääliksi käy meidän 10-vuotiasta vanhaa herraa, kun hänen reviirilleen pelmahtaa yhtäkkiä entisten vintiöiden lisäksi ties montako minivintiötä.


Like mother, like daughter... Ei liene epäilystäkään, mistä olen toisinaan hivenen hataran muistini perinyt. Äiti oli unohtanut ostaa uusia kynttilöitä adventtikynttelikköön, joten eilisen kynttilä sai palaa vain hetken, enkä siihen hetkeen ehtinyt kamerani kanssa.

Tänään olisi vuorossa himinää myös töissä, joulukuun alkuun kuuluu myös työpaikan koristelu joulukuntoon. Saatanpa illalla hivuttaa kotiinkin muutaman koristeen lisää...

December, it's here! I baked ginger bread with my mother, dog-shaped ones are for my father and brother. :) Candles and other Christmas lights are also on. Christmas, I'm ready! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti