26. toukokuuta 2013

Pupuja

Aika on taas mennyt niin nopeasti että hyvä kun on perässä pysynyt. Kulunut viikko on ollut täynnä työmatkaa, kokousta ja muuta sähinää, niin että hyvä kun olen ehtinyt pakolliset kotityöt tehdä. Perjantaina saimme viikonloppukylään yhden maailman parhaista vieraista, nimittäin 7-vuotiaan kummityttöni. Tyttö on juuri ihanassa iässä (tosin mikäpä ikä ei olisi ihana?), hän on vielä kuitenkin täysi lapsi mutta silti hänen kanssaan pystyy juttelemaan ihan kunnolla. Viikonloppuun on kuulunut leikkipuistoa, kauheasti naurua, Uno-korttipeliä, hampurilaisella käyntiä, shoppailua, jäätelöä ja tänään käytiin eläinpuistossa. Tuo eläinpuisto on siitä ihana, että siellä aikuinenkin viihtyy hyvin, paikassa on paitsi eläimiä, myös vanhan ajan rakennuksia ja muuta museokamaa. Eläimiä saa myös silitellä ja koiran- ja kissanpentuja saa ottaa syliin hellittäväksi. Tosin nyt minä taisin olla innokkaampi sylittelijä kuin neiti. :) Hän taisi olla eniten innoissaan eläinpuiston ponista. Toivottavasti paluusta arkeen ei tule liian kova, taisin hemmotella häntä vähän liikaa... :)

Tässä yhdet söpöt puput, kuvista tuli tosi huonoja kun aurinko paistoi niin kirkkaasti ettei kameran näytöltä nähnyt just mitään.

Sorruin myös toisenlaiseen "pupuun" tässä äskettäin... Tämä on välipalkinto kahdesta rankahkosta opiskeluvuodesta, nyt on 2/3 suoritettu, joten totesin että tätä on syytä juhlia. Kauhean kauan en tätä silti ehtinyt miettimään, tilattuani taisin todeta "hups". :) Ehkä tää oli rakkautta ensi silmäyksellä. :)



 


Että sellainen palkinto. :) Kyseessä siis Michael Michael Korsin Jet set. Vielä en ole laukkua raaskinut käyttää (köh..), vaan pakkasin sen vielä takaisin laatikkoonsa... Totuus on ehkä se, että en ole jaksanut vielä siirtää kamoja toisesta laukustani tähän + se kiire. Tykkään tästä kuitenkin tosi paljon, tarpeeksi tilava kaikelle mun kamalle, ajaton malli, muttei kuitenkaan ihan NIIN perus musta laukku. Toivotan meille monia hyviä yhteisiä vuosia!

Busy, busy, busy week. We also had a wonderful visitor for the weekend, my 7-year-old goddaughter. Weekend has been full of laughter, ice cream and girly things. Today we went to a local zoo, picture of the rabbits is from there.

Some time ago I made a purchase, oops... This is a gift from myself, have had two quite tough years because of my studying so now it was time for a little reward. :) Love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti