14. toukokuuta 2013

No nyt se Turku

No niin, kotiin on päästy reissusta. Onpa jotenkin epätodellinen olo kun nyt ei tarvitse enää "ylimääräisten" kouluhommien kanssa taistella vaan voi keskittyä täysillä lopputyöhön. Ajatella että kaksi vuotta sitten jännäsin vielä pääsenkö kouluun ja nyt ollaan jo tässä vaiheessa kun viimeistä rutistusta viedään.

Turku näytti taas parastaan, ihanan aurinkoinen ja lämmin ilma maanantaina, kirsikkapuut kukkivat ja kevät oli todella pitkällä! Illalla käytiin syömässä jokilaiva Svarte Rudolfissa, ruoka oli tosi hyvää. Palvelu tosin vähän takkusi, johtui ehkä siitä että juuri ennen meidän porukkaa sisään änkesi joku n. 30-päinen luokkaretki tms. ryhmä. :)



 En oikein osaa selittää mikä siinä on, mutta tykkään Turusta tosi paljon. Nytkin aloin jo suunnittelemaan kesälomareissua kaupunkiin. :) Jotenkin kaupunki on vain niin kaunis kaikkine vanhoine taloineen, ja tällaiselle maalaistollolle tarpeeksi pieni. ;) Kun taas vertaa entiseen opiskelukaupunkiini Seinäjokeen, jossa en ole tainnut valmistumisen jälkeen käydä kuin pari kertaa, enkä oikein mielelläni sinne vapaaehtoisesti menekään, syytä siihenkään en tiedä.



Takki/coat - Vila
Farkut/jeans - Gina Tricot
Paita/blouse - Massimo Dutti
Huivi/scarf - H&M
Kengät/shoes - Skopunkten
Aurinkolasit/sunglasses - Dior


Maanantain kamppeet, mahtavaa kännykkäkameralaatua taas... Tässä kohtaa oli jo vähän kiire syömään, joten selitetään tärähdykset sillä. :)

Oon tosi tykästynyt noihin mun aurinkolaseihin, olenkin ajatellut että jos/kun joskus käyn leikkauttamassa silmäni niin vaihdatan noihin tavalliset linssit, nyt siis voimakkuuksilla. Olen vähän ajatellut että jos sitä lahjoisi itseään leikkauksella kun täytän parin vuoden päästä 30. :) Nyt ehtisi vielä hyvin säästää sitä varten. Olen vuosi vuodelta kyllästyneempi laseihin ja niiden aiheuttamaan venkslaukseen, aurinkoisella ilmalla saa koko ajan olla vaihtamassa kaksien pokien välillä, puhumattakaan siitä miten lasit talvella huurtuu, haittaavat liikkuessa jne. Ulkonäön puolesta asialla ei ole niin väliä, mutta olisi niin paljon helpompi ilman. Mulla onkin torstaina piilolinssikontrolli, ajattelin kysellä jatkuvakäyttöisistä piilareista. Jos testaisi ensin niiden kanssa miten elo ilman rillejä sujuu. :) Kuitenkin laseihin on niin tottunut, itse sain rillit yläasteelle mennessä. Jos jollakulla on kokemusta jatkuvakäyttöisistä piilareista/silmien laserleikkauksesta, niin kokemuksia saa mielellään jakaa!

Last studying trip to beautiful Turku at this spring, sun was shining and spring REALLY was there. Had dinner with my study mates at a river boat. I like Turku much more than my former study place Seinäjoki, don't know why. I just like the old buildings of Turku, and it's also small enough for me. :)

I have started to think to get rid of my glasses, I have had glasses since I was 13. I thought I could start the process with contact lenses that could be worn continuously so I get used to live without glasses. I should also first save money for surgery and think about it once (or twice) more. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti