23. maaliskuuta 2014

Sunnuntain sekalaiset

Sekä viikon ruokaoivalluksia. :)

Geokätköilysunnuntait alkavat muodostua jo perinteeksi työkavereideni kesken. Tänään nähtiin tällaisia maisemia. Emme antaneet harmauden ja ajoittaisen räntäsateen häiritä, 12 kätköä löytyi ilman suurempia vaikeuksia.


Sitten se ruoka. Meillä ei ole töissä mahdollisuutta käydä missään lounaalla, joten omat eväät on otettava, jos aikoo jotakin syödä. Todella (liian) usein evääni ovat leivät ja tee -linjalla, ja yhdistelmä alkaa tulla jo korvista ulos. Yhden illan inspiraationa syntyikin sitten broileri-couscous -salaattia, tässä broilerin fileesuikaleita, couscousta, parsakaalta, kirsikkatomaatteja ja paprikaa. Mukin sain jokunen vuosi sitten lahjaksi pikkuveljeltäni. <3 Valitettavasti inspiraatioa ei riittänyt seuraavaan päivään asti, mutta edistystä se on tämäkin.
 

Sain viimeistä edellisen Glorian ruoka & viini -lehden näytenumeron taannoin, ja totesin että tämähän on hyvä lehti. Aiemmin en ole tainnut kertaakaan sitä lukea, mutta nyt innostuin sen verran että ostin myös seuraavan numeron, varsinkin kun hinta oli normaalia halvempi. Tästä uusimmasta numerosta löytyi mielenkiintoinen shakshouka-pannun ohje, joka meni samantien kokeiluun. Pannu on oikeasti kai aamiaisruoka, mutta me vetelimme sitä hyvällä ruokahalulla ihan iltaruoaksi. Varsinkin mieheni tykkäsi, joten tämä taitaa jäädä ruokarepertuaariimme.



Silloin tällöin mulla on kausia, jolloin syön viiliä, niinkuin nyt. Sitten saattaa taas mennä pitkä väli, etten koko tuotteen olemassaoloa muista ollenkaan. Normaalisti syön viilin ripauksella sokeria ja tyrnijauheella maustettuna. Joskus pitäisi testata viilin tekemistä kotona, sillä senhän pitäisi olla tosi helppoa, mutta en ikinä muista ottaa pohjaviiliä talteen. Pitäisikö siis ottaa tavoitteeksi sekä työeväiden monipuolistaminen että viilin valmistaminen?


Sunday and geocaching, today got 12 finds. Then, I have some problems about what to eat at work. Luckily we have made some good food at home this week.

2 kommenttia:

  1. Hei! Ajattelin vaan jättää puumerkin käynnistäni, kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Tervetuloa ja kiitos. :)

    VastaaPoista