11. kesäkuuta 2013

Kiire!

Mikä siinä on, että viimeiset viikot ennen lomaa on ihan tupaten täynnä kaikkea menoa ja velvollisuutta ja muuta pakollista hommaa? Hyvä että on ehtinyt syödä ja yöunetkin ovat jääneet aika minimaalisiksi... Huomenna suuntaan loppuviikon kestävälle työmatkalle Mikkeliin, joten hiljaisuutta jatkuu vieläkin. Viikonloppuna yritän palata taajuuksille, kunnes ensi viikolla hiljenen taas ainakin viikoksi, loman alkajaisiksi lähdetään nimittäin Saimaalle sähkön ja juoksevan veden sun muiden mukavuuksien ulottumattomiin. Ihanaa!

Oon kyllä NIIN loman tarpeessa, eilen myöhästyin puoli tuntia kampaajalta kun muistin ajan väärin (vaikka olin sen kalenteriin kirjoittanut ihan kuten piti) ja viime viikolla olin vähällä allekirjoittaa erään sähköpostin vanhalla sukunimelläni. Eihän me olla oltukaan naimisissa kuin vajaat neljä vuotta, kyllähän se voi vielä unohtua... :) Nämä eivät olleet suinkaan ainoat töpeksimiset, helpompi olis varmaan luetella mikä on mennyt niin kuin piti. Toivottavasti saan loman aikana pään jotenkuten kasaan...

Busy! I have thousands of things to do and so little time, oh my... Luckily my summer holiday begins next week, can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti